Helyi közélet

2013.07.26. 07:44

Debreceni szál a hétvégi londoni emberölésben

Debrecen – Egy Londonban dolgozó debreceni férfit, Gy. Lászlót (29) gyanúsítja a Scotland Yard a szintén az angol fővárosban dolgozó K. Alexandra meggyilkolásával.

Debrecen – Egy Londonban dolgozó debreceni férfit, Gy. Lászlót (29) gyanúsítja a Scotland Yard a szintén az angol fővárosban dolgozó K. Alexandra meggyilkolásával. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot – tudtuk meg – egyelőre nem keresték a nyomozás miatt a szigetországból, de elképzelhető, hogy a hátborzongató gyilkosság tisztázásában nekik is részt kell venniük, például tanúk meghallgatásával.

A Facebook profiljára feltöltött bizarr képek alapján nem teljesen „tiszta” Gy. László a hétvégén egy bőröndben húzta végig áldozata holttestét Észak-London egyik városrészében, majd egy erdős területen otthagyta azt. A férfi elfogták a rendőrök.

HBN


London, 2013. július 24., szerda (MTI) - Vádat emeltek szerdán Londonban egy fiatal magyar nő feltételezett - szintén magyar állampolgárságú - gyilkosa ellen. 


Nagykanizsa, 2013. július 24., szerda (MTI) - Zalaegerszegi lehetett az a huszonéves nő, akinek holttestére egy bőröndben találtak rá még vasárnap Londonban - közölte szerdán az RTL Klub Híradója. 


London, 2013. július 24., szerda (MTI) - Őrizetbe vettek Londonban egy 29 éves férfit egy magyar nő halálával összefüggésben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában