Helyi közélet

2013.06.13. 09:41

Képeslapok Afganisztánból

Debrecen - A nagyszabású vándorkiállítás Budapesten, Szolnokon, Debrecenben, Székesfehérváron és Tatán mutatja be az afganisztáni magyar szerepvállalás történetét és legfőbb eredményeit, különös tekintettel a baghlani Tartományi Újjáépítési Csoport (PRT) 2006-ban kezdődött és idén befejeződött tevékenységére.

Debrecen - A nagyszabású vándorkiállítás Budapesten, Szolnokon, Debrecenben, Székesfehérváron és Tatán mutatja be az afganisztáni magyar szerepvállalás történetét és legfőbb eredményeit, különös tekintettel a baghlani Tartományi Újjáépítési Csoport (PRT) 2006-ban kezdődött és idén befejeződött tevékenységére. Debrecenben június 14 és 20 között tekinthető meg a tárlat, amely a PRT missziója mellett bepillantást enged a Katonai Tanácsadó Csoport, a Kabul Nemzetközi Repülőtér Őr- és Biztosító Kontingens és a Különleges Műveleti Kontingens tevékenységébe is.

A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!

Révészné dr. Markovics Zita hadnagy

Kommunikációs tiszt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában