Helyi közélet

2013.06.19. 08:20

Jegyzet: Borogassál!

<em>Az ember elhűlve figyeli a cseh kormánybukás fejleményeit, hogyan lehet ekkora lúzer ez a Necas, hogy a saját országában a rendőrök vezetik el a kabinetfőnökét, mert valami nyomorult kis korrupció árnyékot bírt vonni a fél kormányra</em>. <strong>Ratalics László jegyzete</strong>.

Az ember elhűlve figyeli a cseh kormánybukás fejleményeit, hogyan lehet ekkora lúzer ez a Necas, hogy a saját országában a rendőrök vezetik el a kabinetfőnökét, mert valami nyomorult kis korrupció árnyékot bírt vonni a fél kormányra. Ratalics László jegyzete.

Hát ne mondják már nekem, hogy ezek, ezek a szerencsétlenek minden fontos gazdasági, társadalmi mutatóban ránk vernek egy utcahossznyit, szemfényvesztés, létezhetetlen, hogy jobban teljesítsen az az állam, ahol a miniszterelnök még ahhoz is hülye, hogy a karvalytőke brüsszeli szálláscsinálóinak kettős mércéjére mutogasson, helyette lemond, mint egy hülye napközis, aki betörte a pöttyös labdával a pinceablakot.

Az agyukra ment ezeknek a sör, ebben a dögmelegben én is vigyázok a Kozellel, csak elterpeszkedek a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, kinyitom az újságot és hülyére röhögöm magam a libsi köszvény Freedom House jelentésén, hogy a Közgép 2010 óta 300 milliárdnyi közbeszerzéshez jutott (ez amúgy a magyar felsőoktatásra szánt pénz kétszeresénél is több, de nem érdekes), a Simicska, Orbán legjobb gyerekkori cimborája pedig sokak szerint az ország legerősebb oligarchája. És? Ha valaki ettől lesz ideges, annak tudom mondani, hogy a hidegvizes borogatás kánikulában nem szégyen.

A csehekkel pedig minden diplomáciai kapcsolatot megszakítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában