Helyi közélet

2013.05.23. 19:22

Változások a közlekedésben a TEVA Sportnapján

Debrecen - A TEVA Gyógyszergyár Zrt. 2013. május 24-én (péntek) 12.00 és 16.00 között tartja Sportnapját, melynek keretében kerékpáros körversenyt rendeznek a Nagyerdő területén, ezért több helyen útlezárások és forgalomkorlátozások lesznek.

Debrecen - A TEVA Gyógyszergyár Zrt. 2013. május 24-én (péntek) 12.00 és 16.00 között tartja Sportnapját, melynek keretében kerékpáros körversenyt rendeznek a Nagyerdő területén, ezért több helyen útlezárások és forgalomkorlátozások lesznek. Emiatt az érintett 10/10A/10Y-os, 12-es, 13-as, 16-os, 22/22Y-os, 23Y-os, 24/24Y-os és 51E jelzésű autóbuszok közlekedésében előreláthatólag 9.30 és 16.00 között az alábbi útvonal-módosításokat vezetjük be:

- 10/10A/10Y-os autóbuszok:

  • az IT Services/Vezér utca felé: a járatok útvonala nem változik, de a Szociális Otthon megállóhelyen a járatok nem állnak meg.
  • a Nagyállomás felé: a 10-es és 10A-s járatok az Auguszta megállóhely után a Móricz Zsigmond út - (balra) Pallagi út - Gyógyszergyár - Pallagi út - Móricz Zsigmond út - Dóczy József utca - Egyetem tér - (balra) Nagyerdei körút - Klinikák (megfordul) - Nagyerdei körút - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • A 10Y-os járatok a Gyógyszergyár megállóhely után a Pallagi út - Móricz Zsigmond út - Dóczy József utca - Egyetem tér - (balra) Nagyerdei körút - Klinikák (megfordul) - Nagyerdei körút - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

    A járatok a terelőútvonalon csak a Móricz Zsigmond út elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

    - 12-es autóbuszok: a járatok útvonala nem változik, de a Szociális Otthon megállóhelyen a járatok nem állnak meg.

    - 13-as autóbuszok:

  • Pallag felé: a járatok útvonala nem változik, de a Szociális Otthon megállóhelyen a járatok nem állnak meg.
  • a Segner tér felé: a Gyógyszergyár megállóhely után a Pallagi út - Móricz Zsigmond út - Dóczy József utca - Egyetem tér - (balra) Nagyerdei körút - Klinikák (megfordul) - Nagyerdei körút - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • A járatok a terelőútvonalon csak a Móricz Zsigmond út elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

    - 16-os autóbuszok:

  • a Gyógyszergyár felé: a járatok útvonala nem változik, de a Szociális Otthon megállóhelyen a járatok nem állnak meg.
  • a Nagyállomás felé: a Gyógyszergyár megállóhely után a Pallagi út - Móricz Zsigmond út - Dóczy József utca - Egyetem tér - (balra) Nagyerdei körút - Klinikák (megfordul) - Nagyerdei körút - Martinovics utca - Zákány utca - tovább az eredeti útvonalon közlekednek. A járatok a terelőútvonalon csak a Móricz Zsigmond út és a Klinikák (a Klinikák oldalában) megállóhelyen állnak meg.
  • - 22-es autóbuszok: a Klinikák megállóhelytől a taxiállomáson keresztül megfordul, majd a Nagyerdei körút - Martinovics utca - (balra) Hadházi út - Benczúr Gyula utca - Köztemető, főkapu - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

    A járatok a terelőútvonalon nem állnak meg.

    - 22Y-os autóbuszok: az Auguszta megállóhely után a Móricz Zsigmond út - (balra) Pallagi út - Gyógyszergyár - Pallagi út - Móricz Zsigmond út - Dóczy József utca - Egyetem tér - (balra) Nagyerdei körút - Klinikák (megfordul) - Nagyerdei körút - Martinovics utca - (balra) Hadházi út - Benczúr Gyula utca - Köztemető, főkapu - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

    A járatok a terelőútvonalon csak a Móricz Zsigmond utca és a Klinikák (a Klinikák oldalában) megállóhelyen állnak meg.

    - 23Y-os autóbuszok:

    a Veres Péter utca felé: a Besze János utca megállóhely után a Martinovics utca - Zákány utca - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

  • a Doberdó utca felé: a Baksay Sándor utca megállóhely után a (balra) Hadházi út - Martinovics utca - Nagyerdei körút - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • A járatok a terelőútvonalon nem állnak meg.

    - 24-es autóbusz a Köztemető, főkapu megállóhely után a (vissza) Benczúr Gyula utca - Hadházi út - Martinovics utca - Nagyerdei körút - Klinikák - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

    A járatok a terelőútvonalon nem állnak meg.

    - 24Y-os autóbuszok: a Köztemető, főkapu megállóhely után a (vissza) Benczúr Gyula utca - Hadházi út - Martinovics utca - Nagyerdei körút - Pallagi út - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

    A járatok a terelőútvonalon csak a Klinikák (Fürdő oldalában) megállóhelyen állnak meg, illetve a Szociális Otthon megállóhelyen a járatok nem állnak meg.

    - 51E autóbuszok: a Klinikák megállóhelytől a taxiállomáson keresztül megfordulnak, majd a Nagyerdei körút - Martinovics utca - Zákány utca - Kassai út - Baksay Sándor utca - (balra) Hadházi út - Martinovics utca - Nagyerdei körút - Klinikák - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

    A járatok a terelőútvonalon nem állnak meg.

    A terelőútvonalon történő közlekedés miatt az érintett járatok közlekedésében jelentős késések is kialakulhatnak.

    Megértésüket és türelmüket köszönjük!

    - MTI -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában