Helyi közélet

2013.05.27. 18:08

Az agysérültekről is tanácskoztak a DAB-ban

Debrecen - Két jelentős orvostudományi, szakmai ülést rendeztek hétfőn a Debreceni Akadémiai Bizottság (DAB) Székházában.

Debrecen - Két jelentős orvostudományi, szakmai ülést rendeztek hétfőn a Debreceni Akadémiai Bizottság (DAB) Székházában. Délután háromtól az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Tanszék elmúlt 7 évének bemutatása volt terítéken neves előadók segítségével. A résztvevők beszámolót hallhattak többek között agysérültek rehabilitációjáról, vesepótló kezelésekről, de megismerhették az egyensúly, a járás és a tartás zavarainak vizsgálatában és kezelésében alkalmazott új eljárásokat is.

Ezt követően 18 órától kezdődött a Háziorvosi Reumatológiai Esték című program, melyet a DEOEC Reumatológiai Tanszéke, a DAB és az Arthritis Alapítvány közösen szervezett. Az este hétig tartó szakmai előadások a reumatológia kihívásaitól a köszvény kezelésének újdonságaiig több témát is körüljártak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában