Helyi közélet

2013.04.13. 17:13

Weöres Sándor emléke előtt tisztelegtek

Debrecen - Véget ért a XI. Debreceni Költészeti Fesztivál, amellyel a 100 éve született Weöres Sándor emléke előtt tisztelegtek a szervezők. A három napos rendezvény keretein belül több színvonalas, zenés esten, előadáson és kerekasztal-beszélgetésen vehettek részt az érdeklődők.

Debrecen - Véget ért a XI. Debreceni Költészeti Fesztivál, amellyel a 100 éve született Weöres Sándor emléke előtt tisztelegtek a szervezők. A három napos rendezvény keretein belül több színvonalas, zenés esten, előadáson és kerekasztal-beszélgetésen vehettek részt az érdeklődők.A program kísérő eseménye volt egy általános és középiskolások számára rendezett szavalóverseny. A megmérettetés díjkiosztóját pénteken délután gálaműsorral tették még emlékezetesebbé az Ady Endre Gimnázium 10. évfolyamának dráma-tagozatos diákjai, akik műsorukhoz „Hozd az örömöt, hozd a bút” címmel Weöres Sándor verseiből válogattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában