Helyi közélet

2013.04.12. 09:58

Megverte a volt feleségét - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 11-én 4 személyt fogtak el, 22 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 11-én 4 személyt fogtak el, 22 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.Az elmúlt huszonnégy órában tulajdon elleni szabálysértés miatt a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság, a Debreceni Rendőrkapitányság és a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság 1-1 főt vett szabálysértési őrizetbe.

Tettenért tyúktolvaj

Egy hencidai ház melléképületéből próbált meg tyúkokat és kacsát eltulajdonítani 2013. április 11-én nem sokkal éjfél után egy helyi férfi. Az elpusztított baromfikat zsákba rakta, de elvinni már nem tudta, mert a járőrök tettenérték és elfogták. Az elfogott férfit előállították a Pocsaji Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Az őrizetbe vett R. Roland 27 éves gyanúsítottal szemben az eljárást lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság folytatja le.

Volt feleségét bántalmazta

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság egy 42 éves helyi férfi ellen, aki a vele egy háztartásban élő volt feleségét bántalmazta. A férfit előállították a kapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában