Helyi közélet

2013.04.10. 14:14

Ifjúsági kiskörút

Pocsaj - Az elmúlt hét végén – pénteken és szombaton – a pocsajiak ifjúsági klubja egy találkozón vett részt Újszentmargitán.

Pocsaj - Az elmúlt hét végén – pénteken és szombaton – a pocsajiak ifjúsági klubja egy találkozón vett részt Újszentmargitán.A debreceni Ifjúsági Ház által beadott pályázat célja az volt, hogy a már működő IKSZT-ket, ifjúsági közösségeket összefogják, az ilyen közösségekben megforduló fiataloknak találkozót szervezzenek. Három település – Pocsaj, Fülöp, Újszentmargita – közül Pocsaj csapata vett részt hét fővel Újszentmargitán április 5-6-án.

A fiataloknak különböző programok adtak lehetőséget az ismerkedésre, ahol a Rock-suli képviselői és a debreceni Ifjúsági Ház is képviseltette magát: sportvetélkedők, közösség- és csapatépítés, beszélgetőkör formájában ismerkedhettek egymással. Látogatást tettek az újszentmargitai templomhoz is az ifjúsági klub tagjai. A két eltöltött napon a pocsajiak nagyon jól érezték magukat a programokban gazdag hétvégén.

- Nagyné Kelemen Mónika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában