Helyi közélet

2013.04.29. 13:08

Fatolvajokat, betörőket fogtak - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, 9 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetése miatt, 1 személyt körözés alapján.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, 9 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetése miatt, 1 személyt körözés alapján. Az ittasság ellenőrzések során 3 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás - miatt a Debreceni Rendőrkapitányság 2013. április 28-án két személyt vett őrizetbe. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság 2013. április 28-án kora délután négy férfit vett szabálysértési őrizetbe, falopás miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe 2013. április 28-án egy 58 éves helyi férfit. A szabálysértést elkövető férfivel szemben a Rendőrkapitányság 2013. április 27-én megelőző távoltartásról határozott, mert bántalmazta feleségét. Tegnap a férfi megszegte a határozatban előírt szabályokat, ezért a rendőrök elfogták a férfit és szabálysértési őrizetbe vették.

Elfogták a járőrök azt a két férfit, akik 2013. április 28-án délután megpróbáltak betörni egy sárándi házba. Amikor a két férfi betörte a ház ablakát a szomszéd észrevette őket és értesítette a rendőröket. A járőrök a 19 és 16 éves helyi férfiakat elfogták és előállították a Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. Velük szemben lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Egy körözött férfit fogtak el 2013. április 28-án este a debreceni járőrök, egy debreceni szórakozóhelyen. A 64 éves férfi ellen a Debreceni Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában