Helyi közélet

2013.04.17. 11:44

Először ellenőrzik, utána kifizetik

Debrecen - Április 1-től nyújthatók be a támogatási kérelmek a szőlőültetvények szerkezetátalakításához.

Debrecen - Április 1-től nyújthatók be a támogatási kérelmek a szőlőültetvények szerkezetátalakításához.A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívja a szőlősgazdák figyelmét, hogy április 1-je és július 16-a között nyújthatják be a szőlőültetvények szerkezetátalakításához és -átállításához kapcsolódó támogatási kérelmüket.

Támogatásban csak azok részesülhetnek, akik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) által jóváhagyott egyéni tervvel rendelkeznek. Támogatás kizárólag abban az esetben vehető igénybe, amennyiben a kérelmező igazolt származású szaporítóanyagot használt fel. Ez lehet: engedélyes árutermő iskolában előállított, hatóság által ellenőrzött, minősített ültetési anyag, hatóságilag ellenőrzött, igazolt eredetű alapanyag felhasználásával, házi szaporító iskolában, saját célra előállított ültetési anyag, vagy más uniós tagállamban előállított, a hazai minőségi előírásoknak minden tekintetben megfelelő ültetési anyag.

Postai úton

A támogatási kérelmeket postai úton kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatóságához (1385 Budapest 62., Pf. 867.) A támogatás csak akkor fizethető ki, ha az MVH helyszíni ellenőrzése megállapítja, hogy a támogatási kérelemben megjelölt egyes műveleteket teljes mértékben, szakszerűen elvégezték.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában