Helyi közélet

2013.04.09. 13:34

Az ovisok zenés produkciókkal köszöntötték a tavaszt

Debrecen - Hatalmas sikerrel zárult a debreceni Táncsics Mihály Utcai Óvoda Tavaszköszöntő Gála műsora.

Debrecen - Hatalmas sikerrel zárult a debreceni Táncsics Mihály Utcai Óvoda Tavaszköszöntő Gála műsora. A Lovardában megrendezett ünnepségen 180 óvodás gyerek és mintegy 700 felnőtt (szülők, nagyszülők, testvérek, rokonok) vettek részt a tavaszköszöntő rendezvényen, melyre nagy lelkesedéssel, örömmel készültek a csoportok.

Vidám, tréfás előadások

A gála a zene és a tánc jegyében zajlott. A 8 ovis csoport jobbnál jobb zeneszámokra country, karneváli, matróz, néptánc, retro és mazsorett táncokat adtak elő. A hangulatot tovább fokozta a 2 kisl étszámú BTM-es (Beilleszkedési, tanulási és magatartási problémákkal küzdő) gyermekekből álló csoport vidám hangulatú, tréfás előadása.

A műsor második felében olyan gyerekek szerepeltek, akik régebben a Táncsics Óvodába jártak. Nagyon színvonalas, látványos, változatos produkciókat adtak elő. A volt óvodások az R’N’B Dance Team, a Hajdú Táncegyüttes, a Valcer Táncstúdió, a Kenguru Tánc-Sportegyesület, az Estella Hastánc Stúdió, a Flex-HD Sportegyesület és a Rhythm & Shoes Dance Club tagjaival együtt hip-hop-ot, szalontáncot, néptáncot, akrobatikus rock and roll-t, sztepptáncot - Badacsonyi Róbert részvételével -, hastáncot, illetve népdalokat és musical számokat énekeltek Koroknai Árpád közreműködésével.

A produkciók alatt a háttérben megjelentek a fellépő gyerekek óvodás kori fényképei, amely még hatásosabbá tette szereplésüket. A rendezvényt az óvónénik – dajka nénik tánca zárta. A gála nagyon nagy elismerést váltott ki a szülőkből. Minden csoportban egybehangzóan elmondták, hogy csodálatos és maradandó élményben volt részük, s remélik hagyomány válik a rendezvényből.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában