Helyi közélet

2013.03.27. 17:34

Új Vigadó

Debrecen - Már nem is annyira új, jó néhány évtizede ott áll már. Most pedig, ha az elöljárók csütörtökön úgy döntenek, megveszi a város és lebontják.

Debrecen - Már nem is annyira új, jó néhány évtizede ott áll már. Most pedig, ha az elöljárók csütörtökön úgy döntenek, megveszi a város és lebontják.Bizonyára szebb lesz, ami a helyén létesül, nem sokat veszítünk építészetileg sem, de sok-sok emlék vész el vele együtt. Sok bulit láttak ezek a betonfalak, számtalan szerelem szövődött e helyen, és persze a szomszédos, sötét erdőben.

Mindenkinek jó érzés visszaemlékezni a fiatalságára, a mostani ifjaknak is jó lesz majd. Sok vicces vagy szomorú sztorit mesélhetünk, amik itt estek meg velünk, de megmutatni majd nem tudjuk már, mindez hol is történt. Szinte biztos, hogy akiknek elmesélnénk azokat, nem is igazán érdeklődik eziránt.

Ez csak nekünk fontos, a mi életünk, ahogyan majd gyermekink az új stadion környékén gyűjtenek be ugyanolyan szép emlékeket. Akkor pedig már tényleg senkit nem fog érdekelni, hogy valaha volt egy Új Vigadó.

MP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában