Helyi közélet

2013.02.28. 11:14

Nem 40 millió döntött a járóbeteg-ellátás átadásában

Debrecen - Cáfolta Kósa Lajos a csütörtöki közgyűlésen azt, hogy Debrecen azért adná át az államnak a városi járóbeteg-ellátást, mert az 40 millió forintnyi többletkiadást jelentene az önkormányzat számára.

Debrecen - Cáfolta Kósa Lajos a csütörtöki közgyűlésen azt, hogy Debrecen azért adná át az államnak a városi járóbeteg-ellátást, mert az 40 millió forintnyi többletkiadást jelentene az önkormányzat számára.- Évek óta azt mondjuk, hogy a debreceni járóbeteg-ellátást mind a feladatok, mind a szervezet tekintetében integrálni kellene, hiszen egy ekkora városban nincs szükség arra, hogy ez három helyen, a Kenézy-kórházban, a Klinikán és a Bethlen utcai rendelőintézetben folyjon. Az átfedések, a költségek miatt nincs értelme három, fenntartóját tekintve különálló egészségügyi ellátóhelyet fenntartani a célra, s a betegek is jobban járnának egy átszervezéssel - hangoztatta a polgármester.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában