Helyi közélet

2013.01.20. 17:46

Télen is makulátlan szőnyegek az otthonunkban

Debrecen - A Varázsszőnyegnél nemcsak nyáron érdemes szőnyeget tisztíttatni.

Debrecen - A Varázsszőnyegnél nemcsak nyáron érdemes szőnyeget tisztíttatni.Sokan abban a tévhitben élnek, hogy télen nem lehet szőnyeget tisztíttatni, mert nem szárad meg. - Modern gépeinknek köszönhetően akkor sem okoz problémát a szőnyegek tisztítása, ha már hűvösebbre fordul az idő. Bátran forduljanak hozzánk, továbbra is rövid határidővel dolgozunk, nem kell heteket várniuk a tiszta szőnyegekre - oszlatta el a tévhiteket a Varázsszőnyeg csapata.

Elmondták, cégüknél a mélymosásos technológiával teljes keresztmetszetében átmossák a szőnyegeket, majd szinte teljesen szárazra centrifugálják őket. Több ezer négyzetméter szőnyeget kitisztítottak már, így minden típussal találkoztak, ebből kifolyólag van is tapasztalatuk a tisztításukban. Ha azonban csak a saját szemüknek szeretnek hinni, akkor kattintsanak honlapjukra, www.varzsszonyeg.hu, ahol megtekinthető a tisztítás folyamata és az árlista is.

A cég azonban nemcsak szőnyegek, de ágytakarók, plédek, függönyök mosását is vállalja a tőlük megszokott magas minőségen. Sőt, ha arra igény van, akkor kedvező áron házhozszállítást is tudnak biztosítani, bizonyos mennyiség felett díjtalanul.

Hűségkártyával olcsóbb

A háztól házig szállítást és a szőnyegek vállalását nagy gyakorlattal rendelkező szőyegvállaló-gépkocsivezető munkatársaink megrendelőink igényeihez igazodva végzik - mondta lapunknak a tulajdonos, aki az üzem megnyitását követően rögtön csatlakozott a Napló hűségprogramjához. A lapunk hasábjain megjelenő hirdetéseket elmondásuk szerint hatékonynak találják, s azt tervezik, hogy további kedvezményben részesítik majd előfizetőinket. Addig is hűségkártyás olvasóink 5 százalék kedvezményt kapnak a Szőnyegvarázsban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában