Helyi közélet

2013.01.20. 18:49

A gyász megkönnyítésében segít Balogh Zoltán

Debrecen - Balogh Zoltán negyvenkét éve segít a gyászoló családoknak.

Debrecen - Balogh Zoltán negyvenkét éve segít a gyászoló családoknak.Mérhetetlen fájdalom egy családtag vagy egy barát elvesztése. A gyászoló családok számára könnyebbséget jelenthet azonban, ha a temetéssel kapcsolatos teendőket egyszerre és egy helyen intézhetik el. Balogh Zoltán 1991-ben alapította az OZIRISZ 2000 Temetkezési Szolgáltató Betéti Társaságot, de már 1971 óta foglalkozik temetkezéssel. – Az elmúlt 42 év alatt közel 11 ezer temetés szervezésében, lebonyolításában vettem részt és segítettem a gyászoló családokat. Mindig szem előtt tartottam az elmúlással járó fájdalmas teendők empatikus, emberi méltósághoz méltó kezelését. Cégünk szakemberei a törvényi előírásoknak megfelelő szakképesítéssel és több évtizedes a kegyeleti szolgáltató szakmában eltöltött szakmai gyakorlattal rendelkeznek – mondta a cégvezető.

Búcsúztató

Hajdúböszörményben a Kassai úton található Ozirisz Temetkezési Kellékek boltjában és ügyfélszolgálati irodában kegyeleti termékek, (koporsók, urnák, sírjelzők, szemfedelek, rögfotók) és teljes körű temetésszolgáltatás rendelhető meg, ami magában foglalja a hagyományos és hamvasztásos temetések, bel– és külföldi elhunyt szállítást és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások megrendeléseinek felvételét és teljesítését. – 42 éve polgári búcsúztatóként is részt veszek a temetési szertartásokon. A gyászhirdetéstől a szükséges engedélyek, okmányok beszerzéséig mindenben segítünk ügyfeleinknek, akik az interneten is elérhetnek bennünket – fűzte hozzá Balogh Zoltán.

Hűségkártya

A cég novemberében csatlakozott Napló-hűségprogramhoz, melyről pozitív tapasztalatai vannak a tulajdonosnak. – A mai nehéz gazdasági helyzetben minden segítség jól jön a szeretteiket elvesztő gyászoló családoknak. A nálunk vásárolt temetkezési kellékek (koporsók, urnák, szemfedelek, stb...) árából 5 százalék kedvezményt tudunk biztosítani a kártyát felmutatóknak – mondta a cégvezető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában