Helyi közélet

2013.01.07. 17:28

Görbeházi betörések: ha tudnak valamit, jelezzék!

Görbeháza - A rendőrségnek hat bűnesetről számoltak be a községből december óta.

Görbeháza - A rendőrségnek hat bűnesetről számoltak be a községből december óta.A betörések miatt indult nyomozások folynak, a tettesek azonosítása és elfogása érdekében megtettük a szükséges lépéseket – reagált hétfői érdeklősünkre Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az alezredes hangsúlyozta: a siker érdekében intézkedéseiket külön nem kívánják részletezni, s arra kérik a lakosságot, hogy a bűncselekményekkel összefüggő információikat osszák meg a rendőrséggel.

A hétfői Naplóban görbeháziak elbeszélésére támaszkodva azt írtuk, hogy az utóbbi egy hónapban nyolc lakásba törtek be a két és fél ezres községben, ami igen aggasztja a helyieket. A lapunknak nyilatkozók szerint feltehetően tippadó is közreműködik a lopások során, mert szerintük a bűnelkövetők pontosan tisztában vannak azzal, hogy hol nincsenek otthon.

A számokkal kapcsolatban Vezendi Jánosné megjegyezte: az illetékes hajdúnánási rendőrkapitánysághoz decemberben négy, újév első napjára virradóan két betörésről érkezett bejelentés a községből.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában