Helyi közélet

2013.01.16. 10:21

Az év legszebb lánya

Debrecen - Az olvasók szavazata alapján Kozma Fanni lett a 2012-es esztendő szépe.

Debrecen - Az olvasók szavazata alapján Kozma Fanni lett a 2012-es esztendő szépe.

A Hajdú Online-on minden hónapban megválasztottuk a hónap legszebb lányát, s az év végén voksolással dönthették el ki legyen az esztendő legeslegszebbje. Portálunkon a legtöbb kattintás december legcsinosabb lányára, a 18 éves Kozma Fannira érkezett, így 2012-ben övé lett az „Év szépe” megtisztelő cím.

Mint kiderült győztesünket tinédzser kora óta fotózzák. – Az első portfóliómat 13 éves koromban Budapesten készítettem egy műteremben. Gyerek korom óta szeretek a kamera előtt szerepelni, s örülök ha az embereknek tetszenek a képeim – derült ki Fanni szavaiból. Az év szépe a fotózások mellett szépségversenyere is jár, ahol szintén sikereket ért el – A Miss Alpok Adria szépségversenyen kétszer is indultam, egyszer közönségdíjat nyertem, másik alkalommal pedig első udvarhölgy lettem, azaz második helyezést értem el. Nagyon örülök annak is, hogy a haon látógatóinak szavazata alapján én lettem az év szépe. A rokonaim, ismerőseim és barátaim nagyon büszkék rám, de sok gratulációt kaptam ismeretlen emberektől is – fűzte hozzá.

„Szabad a pálya”

– Sok rokonom él Debrecenben, akiket rendszeresen meglátogatok, illetve az összes volt barátom is a cívisvárosban lakott és amikor csak lehet ott bulizok, így nagyon sok időt töltök a városban. Mondhatni jobban ismerem Debrecent, mint a saját településemet – mondta mosolyogva.

A győztesünk arra kérdésre, hogy jelenleg van-e párja, nemmel felelt. – Sajnos nincs szerencsém a pasikkal. Pedig nincs kimondott ideálom. Nekem mindegy, hogy baran vagy szőke, kék vagy zöld szemű. Számomra inkább a belső értékek a fontosak. Legyen őszinte, okos, igényes, tudja, hogy mit akar az élettől, s legfőképp legyen határozott – árulta el milyen típusú férfiak jelentkezhetnek kegyeiért.

Rendőrnő

Fanni szabadidejében szeret minél több időt a barátaival tölteni, emellett sportol, hogy formában tartsa magát és fotózásokra jár.

Az utolsó éves gimnazista a jövőre nézve természetesen tele van tervekkel. – Mindenképpen szeretnék tovább tanulni. A családomban sok a rendőr – a testvérem most lett az – és szeretném ezt a hagyományt folyatni, s a későbbiekben a rendőrségen dolgozni. Emellett amíg csak lehet a fotózást is folytatom – mondta az év szépe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában