Helyi közélet

2012.12.23. 16:55

Karácsonyvárás Hajdúnánáson

Hajdúnánás - Az év utolsó tanítási napja a legszebb ünnepünk, a szeretet ünnepének a közös várásával telt a Bocskai István Általános Iskola 4 tagintézményében.

Hajdúnánás - Az év utolsó tanítási napja a legszebb ünnepünk, a szeretet ünnepének a közös várásával telt a Bocskai István Általános Iskola 4 tagintézményében. A gyerekek egymást ajándékozták meg azzal, amit ők a legszebben tudnak: dallal, tánccal, mesével, versekkel, hangszeres zenével.

A szeretetteljes légkörben telt délelőtt egyik nagy ajándéka az iskola néptánccsoportjainak közös Betlehemi táncjátéka volt, melyet a gyerekek hatalmas tapssal fogadtak, hiszen a hagyományos, régmúlt időket felidéző műsor egyben volt megható és humorral töltött, látványos és monumentális. A közel 80 kis táncos gyerek koordinátorai a művészeti iskola néptáncoktatói voltak, akik többi kollégáikkal együtt részt is vettek a műsorban, ki-ki a saját tudásával: hangszereivel és énekhangjukkal.

E szép Betlehemi műsort másnap a Kéky Lajos Művelődési Központ színháztermében is előadták, ahol az iskola zeneművészeti képzésben résztvevő diákjai és tanárai adtak közös koncertet.

 

- Fekete Andrea -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában