Helyi közélet

2012.12.09. 20:10

Karácsonyi készülődés: Adománygyűjtő karaoke buli a Debreceni Egyetemen

Debrecen – A közelgő karácsony jegyében adománygyűjtő karaoke bulit szervez a Szociális Hallgatók Öntevékeny Szerveződése (SZÖSZ) december 13-án, este hét órától, aminek a Kossuth III-as Kollégium alatti Kolkáv ad otthont – Bene Viktória tudósítása.

Debrecen – A közelgő karácsony jegyében adománygyűjtő karaoke bulit szervez a Szociális Hallgatók Öntevékeny Szerveződése (SZÖSZ) december 13-án, este hét órától, aminek a Kossuth III-as Kollégium alatti Kolkáv ad otthont – Bene Viktória tudósítása.A SZÖSZ fennállása óta másodjára szervez adománygyűjtést. Idén a "FECSKE" és "FÉSZEK" Családok Átmeneti Otthonaiban rossz körülmények között élő gyermekek és szüleik ünnepét szeretnék szebbé tenni. A cél érdekében szervezte meg a SZÖSZ az adománygyűjtő karaoke bulit, ahol tombola és jó hangulat várja a vendégeket.

Paczári Viktória, a SZÖSZ elnöke elmondta: - Az összegyűjtött adományokat a családok megsegítésére fogjuk felhasználni. Adományozásra természetesen annak is van lehetősége, aki nem tud eljönni a bulira, de mégis szeretne segíteni.

A segíteni szándékozók a rászorulóknak kinőtt, használt ruhákat, tartós élelmiszereket, könyveket és plüssállatokat is adományozhatnak. Az adományokat az eseményen vagy december 20-ig előzetes egyeztetés alapján a Kossuth III-as Kollégium 3509-es szobájában lehet leadni.

A SZÖSZ családi nap keretében adja át az adományokat december 22-én, a Derék utcai családok átmenti otthonában, ahol a gyerekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Bene Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában