Helyi közélet

2012.12.15. 11:02

Hajdú-Bihar megyei kékfény - Halált okozó testi sértés

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak az elmúlt 24 órában megyénk rendjének őrei!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak az elmúlt 24 órában megyénk rendjének őrei!

Halált okozó testi sértés

Halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2012. december 14-én éjszaka egy 31 éves férfit. A meglapozott gyanú szerint a 31 éves férfi tegnap közös italozást követően hajdúböszörményi, Nagybocskai szőlőskertkerti házában bántalmazta édesanyja élettárást. A bántalmazott férfi később az utcán lett rosszul, ahol a polgárőrök találtak rá és értesítették a mentőszolgálatot. Az 53 éves férfi kórházba szállítását követően vesztette életét.

a nagybocskaikerti szőllőskertben ....

Az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben az eljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Tiltott kéjelgő

Gyorsított eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vett a Debreceni Rendőrkapitányság egy 22 éves bökönyi nőt, akit 2012. december 14-én kora délután a debreceni Nagyerdei körút közelében tetten értek a járőrök, amint szexuális szolgáltatás felajánlása céljából leintette az arra haladó járműveket.

 

Bolti tolvajok

Csokit, üdítőt, cukorkát lopott egy debreceni nagyáruházban 2012. december 14-én késő este két pocsaji nő, akiket a biztonsági őrök tetten értek. Az áruház biztonsági szakemberei értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érkezve elfogták és előállították a tolvajokat. A két nő ellen szabálysértési eljárás indult. Egyiküket (24 éves) szabálysértési őrizetbe vették, 18 éves kisbabát váró társa ellen szabadlábon hagyása mellett folytatódik az eljárás.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában