Helyi közélet

2012.12.17. 11:19

Fiatalember halt meg a Hosszúpályi úton

Debrecen - Halálos baleset történt hétfő délelőtt a Hosszúpályi úton, ahol két személygépkocsi ütközött össze frontálisan.

Debrecen - Halálos baleset történt hétfő délelőtt a Hosszúpályi úton, ahol két személygépkocsi ütközött össze frontálisan.

A rendőrség közlése szerint az egyik jármű 22 éves férfi vezetője a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés jelenleg is tart.

 

Frontális ütközésben meghalt egy férfi Debrecen és Hosszúpályi között

Debrecen, 2012. december 17., hétfő (MTI) - Frontálisan ütközött két autó a Debrecent Hosszúpályival összekötő alsóbb rendű úton hétfő délelőtt, az egyik járműt vezető 22 éves férfi a helyszínen meghalt - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.       

Kovács Károly rendőr százados tájékoztatása szerint a karambol a 47-es főút hosszúpályi leágazásától két kilométerre történt az alsóbb rendű úton. A rendőrségi helyszínelés teljes útzár mellett folyik.

A szóvivő egyelőre nem tudott tájékoztatást adni arról, hogy vannak-e további sérültek.

MTI

 

Megnyitották a korábban baleset miatt lezárt utat Debrecen és Hosszúpályi között

Debrecen, 2012. december 17., hétfő (MTI) - Megindult a forgalom a Debrecent Hosszúpályival összekötő alsóbbrendű úton hétfő kora délután, ahol egy korábbi baleset után teljes útzár mellett helyszínelt a rendőrség. 

A 47-es főút hosszúpályi leágazásától két kilométerre történt balesetben egy 22 éves hajdúbagosi férfi a helyszínen meghalt, miután autójával Hosszúpályi felé haladva áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik autóval - mondta el Kovács Károly, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek. A mentőszolgálat regionális mentésvezetőjének tájékoztatása szerint a másik autóban ülő két ember könnyebben sérült meg.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában