Helyi közélet

2012.12.26. 20:04

Egy különleges ajándék szent este

A nővéremmel egy különleges ajándékot kaptunk szüleinktől. Régóta vágytam egy nagyobb ékszertartó szekrényre, de soha nem sikerült beszereznem.

A nővéremmel egy különleges ajándékot kaptunk szüleinktől. Régóta vágytam egy nagyobb ékszertartó szekrényre, de soha nem sikerült beszereznem.Így apukám eldöntötte, hogy egy ódon ládából készíttet nekem egyet. Amikor megosztotta az ötletet anyukámmal, rájöttek, hogy a nővéremnek is nagyon tetszene, és szomorú lenne, ha ő nem kapna. Így kettévágta a ládát, és két kis szekrény lett belőle. Nagyon szépen lecsiszoltatta, lefestette, bársonnyal bevonta a belsejét és, hozzá illő fogókat rakott rá, a tetejére pedig az eredeti láda fogantyúja került. Kis tükröt rakott a tetejébe és egy gravírozott táblát ragasztott az elejére a nevünkkel és a dátummal.

Mivel a nővéremmel külön lakunk, mikor megkaptuk, eldöntöttük, hogy ezeknek a ládáknak egyszer még egyesülnie kell. Így elhatároztuk, hogy ha egyikünk majd meghal, a szekrényeknek meg kell keresnie a párját a leszármazottakon keresztül és újra egymás mellé kell kerülniük a karácsonyfa alatt.

Nekünk ez volt az idén a karácsonyi csoda.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában