Helyi közélet

2012.12.17. 15:52

A köd miatt kedden is érvényben marad az országos figyelmeztetés

Budapest, 2012. december 17., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre is az egész ország területére figyelmeztetést adott ki a tartós köd miatt.

Budapest, 2012. december 17., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre is az egész ország területére figyelmeztetést adott ki a tartós köd miatt.Hétfőn többfelé csak lassan, illetve részben szállt fel a köd. A meteorológiai szolgálat veszélyjelző előrejelzése szerint többfelé továbbra is ködös marad a levegő. Az ország egész területén tartósan, 6 óránál tovább is megmaradhat a köd, és a látástávolság is pár száz méter körül várható.

Az előrejelzés szerint este délnyugat felől csapadékzóna érkezik. A kezdeti esőt éjszaka átmenetileg havazás válthatja fel. Reggelig a Dunántúl déli és középső részén, a főváros környékén, valamint az Északi-középhegység nyugati felén akár 5 centiméter friss hó hullhat, de ez kedden napközben olvadni fog. A hajnali, reggeli órákban északon néhol gyenge ónos eső is előfordulhat - írta a meteorológiai szolgálat.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában