Helyi közélet

2012.10.30. 11:30

Zajlik az élet, jön Ganxsta!

Debrecen - Bandaháborúk, drogdílerek, ribancok, hardcore hiphop, és amúgy, iszol valamit?

Debrecen - Bandaháborúk, drogdílerek, ribancok, hardcore hiphop, és amúgy, iszol valamit? Már nagyon kellett egy régi időket idéző dal - örömködnek Ganxsta Zolee és a Kartel rajongói, amikor a legújabb nótát hallgatják Mitiszó? - címmel. A debrecenieket és a környékbelieket megnyugtatjuk: szerdán Zolee a Roncsbárban előadja a készülő lemez ezen dalát „megnyesett” csapatával együtt.

- Miért jövünk Debrecenbe? Minden félévben meglátogatjuk kedvenc klubjainkat, ilyen a Roncs; legutóbb a Campuson jártunk a cívisvárosban, és egyébként is indul az őszi turnénk, december 1-jén pedig új lemezzel jelentkezünk - mondta „döglégy Zolee” hozzátéve, jó ideje a két rapper, három zenész felállásban játszanak, és nem győzi dicsérni kiváló zenei alapot nyújtó társait.

Létezik, aki nem ismeri a fiúk zenéjét? Biztosan nincs ilyen, mégsem árt hangsúlyozni, hogy megmaradtak a hardcore hiphop műfajában, ami szerintük azért ideális, mert amihez kedvük van, „belerakják” a zenéjükbe, legyen az latin, funk, metál, sőt, raggie.

- A klubokat illetően abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a rock- és a rapszerető közönség is megtalálja számítását koncertjeinken, és sokan azonosulni tudnak életérzéseinkkel, amelyeket saját tapasztalatokból merítjük, s abból, amit magunk körül látunk a világban. Alapvetően vidámak vagyunk, nem nagyon szoktuk rosszul érezni magunkat - mondta Zolee.

Temetik a munkát

Zajlik az élet, temetik a munkát - üzenik az új, hamarosan megjelenő lemezen, no de nem átallott megkérdeznünk Ganxsta apukát, mennyivel lett érzelmesebb, mióta az apaszerepet is gyakorolja. - Viccelsz? Ugyanaz az ember vagyok, a genszterrapper énem mit sem változott, természetesen szét kell választanom a zenészt és az apát. Persze nekem Zozika a legfontosabb, én már tudom, mire kell vigyáznia a fiúkkal!

HBN-BB

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában