Helyi közélet

2012.10.05. 10:20

Teljes útzár a hosszúpályi úton baleset miatt

Súlyos, életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították el a Hosszúpályi útról azt az idős férfit, aki autójával frontálisan ütközött egy autóbusszal péntek délelőtt.

Súlyos, életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították el a Hosszúpályi útról azt az idős férfit, aki autójával frontálisan ütközött egy autóbusszal péntek délelőtt.A Hajdú Online információi szerint egy piros Suzuki haladt a Hosszúpályi úton Debrecen felől Hosszúpályi irányába, amikor az autót vezető idős férfi feltételezhetően rosszul lett. Az autó vezetője egy elnyúló kanyarban ezt követően lehaladt az útról, majd áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy autóbusszal. Az ütközés során a Suzukit vezető férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A DKV különjáratával korábban gyerekeket szállítottak a Vekeri tóhoz, ám a baleset idején mindössze az autóbusz vezetője tartózkodott a járművön, aki az ütközésben nem sérült. A rendőrség teljes útzár mellett végezte a helyszínelést, továbbá vizsgálják az eset pontos körülményeit.

-HAON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában