Helyi közélet

2012.10.05. 14:04

Európai út- jelzőlámpák nélkül

Földes - Mécsesek, a gyalog átkelő helyet eltorlaszoló kitört lámpaoszlop, törmelék és még péntek délelőtt sem működő közúti jelző lámpák emlékeztetnek az egy hete tilosba hajtó kamion okozta közúti tragédiára Földesen.

Földes - Mécsesek, a gyalog átkelő helyet eltorlaszoló kitört lámpaoszlop, törmelék és még péntek délelőtt sem működő közúti jelző lámpák emlékeztetnek az egy hete tilosba hajtó kamion okozta közúti tragédiára Földesen.Az E-60-as európai főút és az Ady Endre utcai kereszteződésében immár egy hete nem működnek a közúti jelzőlámpák, amelyek hiányát csütörtök délután egy újabb kamionok által okozott baleset jelzi. Szerencsére most személyi sérülés nem történt, de naponta többször adódik baleseti helyzet a nagyfogalmú kereszteződésben. A kereszteződés szomszédságában élő Földesiek, de a közlekedés ezernyi kamionos és gépkocsis résztvevője sem érti, ezért kérdi: mi lehet az oka a közúti jelzőlámpákat és közvilágítási oszlopot helyreállító munkák késedelmének?

HBN- Péter Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában