Helyi közélet

2012.10.25. 11:46

“A megye legjobb iskolája” – Megvannak a győztesek!

Hajdú-Bihar - A győztesek vándorkupát, illetve a Naplóban és a Hajdú Online-on bemutatkozási lehetőséget kapnak.

Hajdú-Bihar - A győztesek vándorkupát, illetve a Naplóban és a Hajdú Online-on bemutatkozási lehetőséget kapnak.

Az utolsó pillanatig hatalmas versenyfutás zajlott az általános- és a középiskolák között! Szerda éjfélkor azonban lezárult a Hajdú Online-on meghirdetett szavazás, és az egy hónapig tartó játékunkban eldőlt, hogy melyik lett Hajdú-Bihar megye legjobb általános- és középiskolája.

A nyertesek

Olvasóink szavazatai alapján a Vénkerti Általános Iskola, valamint a Dienes László Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola lettek a győztes intézmények. Jutalmuk többek között egy egész oldalas portfólió az Hajdú-bihari Naplóban, és bemutatkozás a Hajdu Online-on. A verseny mindvégig szoros volt, hiszen a középiskolák közül a Fazekas Mihály Gimnázium mindössze 58 szavazattal maradt le a nyertestől, illetve a Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI is csak 4 százalékkal kapott kevesebb voksot az első helyezettnél. A tapasztalatok alapján a diákok és a szülők különböző módokon kampányolnak saját iskolájukért: voltak akik a közösségi oldalakon

buzdították ismerőseiket, míg mások lépcsőházak hirdetőfalán kérték lakótársaikat a szavazásra. Az iskolák közötti megmérettetésnek hatalmas sikere volt a szavazók között, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy összesen több mint 10 ezer voks érkezett az intézményekre. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

HBN

 

Itt lehetett szavazni:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában