Helyi közélet

2012.09.07. 13:47

Rablás elkövetőit keresi a hajdú-bihari rendőrség

Debrecenből loptak el egy 116 I típusú BMW-t, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövetők azonosításához!

Debrecenből loptak el egy 116 I típusú BMW-t, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövetők azonosításához!

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettesek ellen jelentős értékre felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt, akik 2012. 07. 27-én 08:00 óra körüli időben, Hajdúböszörmény, dr. Molnár István utcán egy késsel megfenyegették a sértettet, majd a helyszínről ékszereket, készpénzt, és a képen látható JYH-057 frsz.-ú, BMW 116i típusú személygépjárművet eltulajdonították.

A tegnapi napon érkezett bejelentés a Debreceni Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy a fenti bűncselekmény során eltulajdonított JYH-057 frsz.-ú BMW 116 I típusú személygépkocsit Debrecen, Domokos Lajos u. 34. számmal szemben lévő parkolóban feltalálásra került, továbbá a helyszínen végzett adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a fent megjelölt gépjárművel szeptember 03-án ( hétfőn) kb. 14.00-15.00 óra közötti időben látták a fenti helyen megállni, abból két ismeretlen személyazonsságú férfi szállt ki, akikről ezidáig az alábbi személyleírást sikerült a nyomozás során beszerezni:

Mindkét férfi kb. 25 év körüli, kb. 170-180cm magas, vékony testalkatú, rövid sötét hajú, fiatalos járásúak, akik közül a vezető oldali ülésről kiszálló férfi ebben időpontban egy fehér alapon, zöld-bordó keresztcsíkozású pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a két ismeretlen személyazonosságú férfi tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon / Debrecen, Kossuth utca 20. szám, telefon: 06 52 516-400 / vagy az éjjel-nappal ingyenesen hívható 107.-es, vagy 112.-es segélyhívók valamelyikén.

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli !

 

Kelemen Éva r. főhadnagy

sajtószóvivő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában