Helyi közélet

2012.07.06. 13:55

Zárva, de őrzik a Víg-Kend Majort

Debrecen - A rendőrség önálló végrehajtó tevékenységét biztosította a szabadidőközpontban.

Debrecen - A rendőrség önálló végrehajtó tevékenységét biztosította a szabadidőközpontban.

Nyílik a liliom a Víg-Kend Major - szabadidőközpont udvarán. Mégis, a narancssárga virágok ezen a nyáron már nem valószínű, hogy díszes hátteret adnak egy násznép bevonulásához, mert a népszerű táborozó- és kiránduló-, valamint lagzihelyszín be van zárva. A tulajdonost ezidáig nem sikerült elérnünk, hogy megkérdezzük, mi az oka a hirtelen, és előre be nem jelentett zárásnak, amely bizony a befizetett táborok és lefoglalózott lakodalmak helyszínén több család számára is kellemetlen hír. A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a múlt héten önálló bírósági végrehajtónak nyújtottak segítséget a helyszínen; kapitányságra az ügyben nem érkezett még feljelentés – tájékoztatott Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ottjártunkkor zárt kapukra találtunk, s bár becsengettünk, a telepet őrző kutya sem mozdult árnyas helyéről, de az a férfi is elhárította érdeklődésünket, aki a portán üldögélt. Mégis bekukkantottunk a teraszra, amelynek asztalán a fehér abrosz és a szegfűcsokor is mintha azt várná: történjen már valami.

HBN-BB | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában