Helyi közélet

2012.06.27. 14:41

Igazi futballünnepre készül Szoboszló

Labdarúgás - Kétnapos rendezvény keretein belül ünnepli meg klub százéves fennállását a HSE.

Labdarúgás - Kétnapos rendezvény keretein belül ünnepli meg klub százéves fennállását a HSE.1912. július 6-án, majd száz éve, hogy megalakult az első hajdúszoboszlói egyesület. Az évforduló kapcsán egy igazi fiesztával készülnek a labdarúgás szerelmeseinek a fürdővárosban. A tervezett programosozatról Csíki Béla, az egylet ügyvezető elnöke adott felvilágosítást.

Méltóképpen emlékeznek

– Július 6-án, pénteken 17 órakor kezdődik az ünnepi közgyűlésünk: lesz kiállítás, mely a klub 100 évét hivatott reprezentálni, díjakkal ismerjük el több egykori labdarúgónk teljesítményét, illetve állófogadást is rendezünk – kezdte az elnök. – Másnap, szombaton 9 órától egy egész napos focifiesztát tartunk a centerpályánkon, ahol mind a hét korosztályos csapatunk szerephez jut, illetve két öregfiúk meccsel is kedveskedünk az érdeklődőknek. Több helyi sportegyesületet is meghívtunk erre a napra, sporttánc és mazsorett, fitnesz, illetve aerobik, valamint karatebemutató színesíti a centenáriumunkat, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk – tudtuk meg Csíki Bélától.

Fáj a szívük

– Mindent megteszünk, hogy színvonalas focit csináljunk Szoboszlón, azt gondolom, törekvésünk jó úton halad. Ezt jelzi NB III-as gárdánk idei szereplései is, hisz a HSE a hatodik pozícióban végzett az elmúlt szezonban, ami a célkitűzéseinkkel egybevág, bár ha hozzávesszük, hogy a dobogóra is odaérhettünk volna, kicsit fáj a szívünk. A társasági adókedvezmény nyomán sokat fejlődtünk, például új eszközöket szereztünk be és a játékosok immár több váltás mezzel rendelkeznek. Amennyiben pedig elfogadják a sportfejlesztési koncepciónkat, akkor a lelátókra műanyagszékeket szerelünk fel, a kerítés javítását is befejezzük, illetőleg gőzerővel dolgozunk egy műfüves pálya összehozásán – avatta be a tervekbe a Napló olvasóit a HSE ügyvezetője.

 

A program

 

Július 6., péntek

17 óra: Aqua-Palace

Czeglédi Gyula (HSE társadalmi elnök) megynitója

Verset mond Kállai Péter a HSE U17-es játékosa

Ünnepi köszöntők

A szoboszlói foci 100 évének pillanatképei. Előadó: Nagy Bálint

Egri Samu múltidézése

Elismerések, díjak átadása

Kiállítás megtekintése

Állófogadás

Díszvnedég: Buzánszky Jenő

 

Július 7., szombat

9 óra: Főzőverseny

9.15: HSE U7–Berettyóújfalu U7, HSE U9–Berettyóújfalu U9

10 óra: Pónilovaglás

10.30: HSE U11–Cigánd U11

11 óra: Sporttánc és mazsorett bemutató

11.30: HSE U13–Balmazújváros U13

12.15: Fitnesz és aerobik bemutató

12.45: HSE U17–Ebes U17

13.30: Karatebemutató

14 óra: HSE U19–Gyulaháza felnőtt

15.15: Czeglédi Gyula társadalmi elnök köszöntője

15.45: HSE öregfiúk–DASE öregfiúk

16.15: HSE öregfiúk–DVSC öregfiúk

16.45: Fúvószenekar műsora

17 óra: Díjátadás

17.30: HSE–NB III-as válogatott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában