Helyi közélet

2012.06.08. 15:28

Hétvégén nem közlekedik a villamos a Kossuth téren

Június 9. és 10-én rendezik meg a Kossuth téren a X. Debreceni Pulykanapokat. A teljes vonalon csak átszállással lehet közlekedni.

Június 9. és 10-én rendezik meg a Kossuth téren a X. Debreceni Pulykanapokat. A teljes vonalon csak átszállással lehet közlekedni. A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében reggel 7 órától üzemzárásig a Városháza és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (Tanítóképző Főiskola) között a villamos-közlekedés szünetel. (Üzemkezdettől reggel 7 óráig a villamosok a teljes vonalon menetrend szerint közlekednek.)

Ezért szombaton és vasárnap reggel 7 órától üzemzárásig a villamosok csak a Nagyállomás - Városháza - Nagyállomás, valamint a Debrecen - Plaza - Egyetem - Debrecen Plaza között közlekednek!

A teljes vonalon csak átszállással lehet közlekedni!

Átszállásra az Egyetem irányába a Debreceni Református Hittudományi Egyetem (Tanítóképző Főiskola) előtti megállóhelyen, míg a Nagyállomás irányába a Városháza megállóhelyen van lehetőség.

A felszálláskor érvényesített vonaljegy az átszállás után is érvényes, de azt az átszállás után is érvényesíteni kell!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában