Helyi közélet

2012.06.05. 17:49

2-es villamos: Pénteken újabb egyeztetés következik a kivitelező és a megrendelő között

Debrecen. – Ami a biztos, hogy az önkormányzatnak az ATK konzorciummal a 2-es villamospálya és a remíz építésére megkötött szerződése él – fogadta érdeklődésünket Kanda Imre, a beruházás független mérnöke keddi egyeztetésük után. Ezen egyébként arról döntöttek, hogy a felek pénteken reggel tartanak megbeszélést a további folytatásról.

Debrecen. – Ami a biztos, hogy az önkormányzatnak az ATK konzorciummal a 2-es villamospálya és a remíz építésére megkötött szerződése él – fogadta érdeklődésünket Kanda Imre, a beruházás független mérnöke keddi egyeztetésük után. Ezen egyébként arról döntöttek, hogy a felek pénteken reggel tartanak megbeszélést a további folytatásról. Így a mérnök emiatt sem mondhatta el véleményét a lehetséges folytatásról, amit majd az őt megbízó önkormányzatnak fog javasolni. Elöljáróban annyit közölt: közel sem olyan egyszerű a képlet, hogy az eddigi kivitelezőt kirúgják, és egy új közbeszerzési eljárással az újabbat megbízzák. Egyébként ebben az esetben szerinte – még ha júliusban kerülne is sor a kiírásra –, legfeljebb jövőre lehetne folytatni a munkát. . HBN-ÉP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában