Helyi közélet

2008.10.26. 11:47

Vissza a jövőbe: időutazásra hív a Nox

<p>Debrecen – Hosszú hallgatás után a megújult Nox a jövőből tér vissza a közönséghez: november 8-án ismét a Főnix Csarnokban lép színpadra a népszerű együttes.</p>

Habár a közönség jó ideje nem hallott a Nox felől, mindez azért történt, mert az együttes egy mindenre kiterjedő image-váltáson ment keresztül, amely mind külsőségekben, mind pedig a zenei hangzásban megmutatkozik.

A Nox a látványvilág terén nagyot ugrott az időben, méghozzá előre, hiszen mostantól – az eddigi romantikus fantasyvilágot hátrahagyva – erőteljes futurisztikus stílus jellemzi a megjelenésüket.
A Noxnál bekövetkezett stílusváltás új szakasz kezdetét jelenti az együttes életében. A változás nem csupán a színpadi látványra vonatkozik, Szilvi például nagy áldozatot hozott, amikor megvált hosszú hajától és teljesen új, trendi, rövid frizurával áll ismét a közönség elé.

A Nox ruhatára is lecserélődött, ezentúl Szilvi és Tomi öltözéke teljes mértékben idomul a sci-fi látványvilágához. Az együttes zenei hangzása habár sokat változott, az elektronikus, keményebb alapok mellett ezután is megtalálhatók a Noxra jellemző népies elemek.
Az Időntúl című stúdióalbum szeptemberi megjelenését követően november 8-án, szombaton este 19 órától találkozhatnak a helyi rajongók a Nox csapatával, akik a legmodernebb koncerttechnikával is bebizonyítják a közönségnek, hogy már a jövő szellemében alakítják produkciójukat.
Jegyek kaphatók a Napló-székházban, a CORA áruházban, valamint a Ticketpro hálózatában.

  • Adásban üvöltözött Benkő!
  • Ribillió a színpadon
  • Szükség törvényt bont
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában