Helyi közélet

2008.10.22. 09:14

Előttünk a hosszú hétvége

<p>A remélhetőleg minél több napsütést hozó négynapos szünet első napján, csütörtökön, ha tehetjük, szakítsunk időt a megye változatos ünnepi eseményeinek látogatására.</p>

A remélhetőleg minél több napsütést hozó négynapos szünet első napján, csütörtökön, ha tehetjük, szakítsunk időt a megye változatos ünnepi eseményeinek látogatására.
Ünnepi közgyűlésen adják át szerdán a Csokonai-, Hatvani- és Hajós Alfréd-díjakat, valamint a Borsos József-nívódíjat a debreceni régi városházán. Csütörtökön több koszorúzás lesz a cívisvárosban, valamint este hét órától ünnepi műsort tekinthetnek meg az érdeklődők a Kölcsey Központ báltermében. Derecskén fáklyás felvonulást tartanak, Szoboszlón és Hajdúdorogon koszorúznak, de Püspökladány és Berettyóújfalu is méltó módon emlékezik meg az ’56-os forradalomról.
A debreceni buszok szerdán a hét utolsó munkanapjának, csütörtöktől vasárnapig pedig a munkaszüneti napoknak megfelelő menetrend szerint járnak majd.

A vonatok szerdán a pénteki munkanap, október 23-án, 24-én és 25-én az ünnepnapra érvényes menetrend szerint közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában