Helyi közélet

2008.10.15. 14:21

Együttműködés a fogyasztóvédelmi hatósággal

<p>A jogszabályok állandóan változnak, folyamatos tájékoztatás szükséges, hogy az érintettek ne a büntetéskor szembesüljenek azzal, mit kellett volna máshogy tenniük.</p>

Együttműködési megállapodást írtak alá nyilvánosan a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Észak-alföldi Regionális Felügyelősége, mint hatóság, valamint a régióban működő Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyei KISOSZ szervezetek – mint szakmai érdekképviseleti szervezetek – képviselői szerdán délelőtt.
– A megállapodás célja a vállalkozók önkéntes jogkövetésének elősegítése, vagyis azon igekszünk, hogy elég információval rendelkezzenek ahhoz, hogy a rájuk háruló kötelezettségeknek eleget tegyenek – tudtuk meg Jeney Gézától, a regionális fogyasztóvédelmi igazgatótól.

– A jogszabályok állandóan változnak, folyamatos tájékoztatás szükséges, hogy az érintettek ne a büntetéskor szembesüljenek azzal, mit kellett volna máshogy tenniük.

Ennek érdekében előadásokat, fórumokat szervezünk és az érdekvédelmi szervezetekkel rendszeresen közös értékelést tartunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában