Helyi közélet

2008.10.20. 15:49

Együtt a biztonságos élelmiszerekért

<p>Debrecen - A középtávú együttműködés célja, hogy tudatosítsák a társadalom szélesebb rétegeiben, az egészséges élelmiszerek és a kemikáliák használta nem ellentétes kérdések.</p>

Többrétű, ötéves megállapodást írt alá a Debreceni Egyetem Agrár és Műszaki Tudományok Centrumának elnöke, Nagy János és Czigány Tibor, a SYNGENTA Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn délelőtt.

A középtávú együttműködés célja, hogy tudatosítsák a társadalom szélesebb rétegeiben, az egészséges élelmiszerek és a kemikáliák használta nem ellentétes kérdések.

Céljuk, hogy terjesszék a környezetbarát technológiákat és összehangoltan ismertessék meg a felhasználókkal azokat. Emellett a SYNGENTA egy ösztöndíj-programot is indít a AMTC gyakorlati képzésének keretén belül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában