Helyi közélet

2008.09.05. 06:17

Életbe vágó hír a karatebajnokról

<p>Szépen javulnak Magna Gergő szolnoki Európa-bajnok kyokushin karatés sérülései, akit még július közepén ért súlyos baleset megyénkben.</p>

A hetekig válságos állapotban lévő 22 éves fiatalember állapota azóta stabilizálódott, már nem szorul rá arra, hogy gépek biztosítsák a fontosabb életfunkcióit, és kivételesen erős fizikumának köszönhetően egyre jobban van. Magna Gergőt – tudtuk meg a Kenézy kórháztól, ahol egy hónapon át feküdt – a családja kérésére átszállították a szolnoki MÁV Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályára, ott lábadozik tovább többszörös végtagtöréseit követően.

A sportoló július 14-én traktornak csapódott autójával Hajdúszoboszló közelében, a Keleti-főcsatorna hídjánál. Valószínűleg túl gyorsan hajtott, és amikor padkára futott, uralmát veszítette a volán fölött. Mentőhelikopteren, súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

RaL

  • Karatebajnokot ért súlyos baleset Hajdúszoboszlónál Súlyos baleset  2008.07.16.
  • Válságos állapotban Magna Gergő
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában