Helyi közélet

2008.07.11. 12:36

Kozmikusan komikus

<p>Debrecen – Mi történne, ha az emberiségnek el kéne hagynia a Földet, de valaki elfelejtené kikapcsolni az utolsó robotot? <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/naplo-mozi/cn/boon-news-fabiangy-20080711-122048"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A WALL-E című filmről</B></A> [.pdf – 35 KB]</p>

Az Oscar-díjas író-rendező, Andrew Stanton (Némó nyomában) a Pixar Animation Studios (L’ecsó, Verdák, A Hihetetlen család…) találékony mesélőivel és technikai géniuszaival karöltve elviszi a mozilátogatókat egy nem is olyan messzi galaxisba, hogy részesei legyenek egy WALL-E nevű elszánt kis robot komputeranimált és kozmikusan komikus kalandjainak.

A WALL-E című színes, szinkronizált amerikai animációs kalandfilm július 24-étől látható a hazai mozikban, ám a HAON játékában szerencsésen szereplők már két nappal előbb, július 22-én, kedden megtekinthetik az alkotást a debreceni Cinema Cityben.

  • Játsszon és nyerjen!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában