Helyi közélet

2008.07.09. 19:55

Gazdira váró kutyusok. Nézze meg őket!

<p>Tegyen Ön is valamit azállatokért fogadjon örökbe cicát vagy kutyát az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesülettől. <STRONG>Nézze meg a kutyusokat:</STRONG><DIA alt="Gazdára váró kutyusok 2008.07.09." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gazd_ra_v_r__kutyusok_2008_07_09_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Gazdára váró kutyusok 2008.07.09." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Akita: Ivartalanított nőstény játékos, kedves, aranyos, kissé túlsúlyos is, de más kutyákkal szemben barátságtalan. Lehetőleg türelmes és nagyon állatszerető gazdi jelentkezését várjuk.

Aranyos: Mint azt a neve is mutatja aranyos, kedves, játékos, eleinte kissé félénk de ha feloldódik akkor nagyszerű társ, igazi jó barát akire mindig lehet számítani. Szegény nagyon viharvert állapotban került be hozzánk, de azóta már szépen rendbe jött, ö is a többiekkel együtt megérdemel egy sokkal jobb életet.

Kajla: Igazi családi kedvenc, közvetlen, játékos, aranyos, kedves, kan kutyusokkal szemben elég goromba tud lenni. Olyan helyre ajánljuk ahol egyedül lehet vagy egy kedves kutya hölggyel oszthatja meg AZ életét persze a szerető családdal együtt akik befogadják.

Kalifa: Emberekhez nagyon kedves, de a kutyákkal és macskákkal nagyon ellenséges. Türelmes nagyon állatszerető gazdi mellé ajánljuk. Súlyos balesetből épült fel megérdemel egy sokkal jobb életet.

Szendike: Nagyon aranyos, kedves kutyus bántalmazás miatt félénk eleinte, de megszokás után igazi családi kedvencé válik. Türelmes és nagyon állatszerető gazdi jelentkezését várjuk.

Toto: Kedves, játékos kutya, de házőrzőnek sem utolsó! Nem hamis, viszont más kan kutyákkal marakodni nagyon szeret, ezért vagy egyedüli kedvencként tartható vagy egy lány kutyával együtt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában