Helyi közélet

2008.06.12. 12:35

Már csak egy nap és Topaukció!

<p>Szeretne márkás termékekhez kedvező áron hozzájutni? A Topaukció olvasók ezreinek nyújt lehetőséget, hogy az internet segítségével kedvezményesen jussanak a megszerezni kívánt termékhez.</p>

Az ajánlat sokoldalú: nagyértékű masszázsfotel- és ágytól kezdve bowling és fitness bérleten át többmilliós autóstanfolyamokig terjed a paletta.

Oldalainkon találhat indukciós főzőlapot és masszázs zuhanykabint, autó-szervízelést és digitális számlaőr szolgáltatást. Mindez megszerezhető - minimum a kereskedelmi ár feléért.

Lukács Lászlót a Masszázsdepo tulajdonosát kérdeztük a Topaukcióról.

Miért döntött úgy, hogy felajánlásával Ön is részt vesz a Topaukción?

L.L.: - Örülök, hogy az Inform Media Kft. új kezdeményezésével többen szerezhetnek tudomást termékeinkről, és az internetes árveréssel a szerencsések igazán kedvezményes áron szerezhetik meg a felkínált, masszázsfotelt, masszázságyat, szemmasszírozó gépet, egészségmegőrző termékeinket.

Nemcsak mások, hanem saját magam is jelentős közérzetjavulásról tudok beszámolni a termékek használatának köszönhetően. Külön örülök, hogy térségünkben megismertethetjük ezt a szolgáltatást a leendő vevőkkel.

Fogja követni az aukciók állását? Milyen termékekre licitálna szívesen?
L.L.: - Természetesen figyelemmel fogom kísérni a licitálást, és karórára, vagy wellness hétvégére licitálnék szívesen.

A katalógus böngészésétől a Topaukció árverésre való regisztrációig csak egy kattintás az út, s Ön máris három megye legnagyobb virtuális árverésén találja magát.

A licitáláshoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában