Helyi közélet

2008.06.12. 12:10

Hamarosan: Topaukció – hihetetlen ajánlatok

<p>Ilyen még nem volt! Licitáljon és profitáljon szenzációs árakkal! Online árverés – csúcstermékek csúcsáron.<BR />Június 12-22-ig éjjel-nappal lehetőségük nyílik százhetven vadonatúj termék árának meghatározására. <BR /></p>

Új termékek szuper áron

Az elv egyszerű: megtekintik a www.topaukcio.hu oldalain található termékeket és szolgáltatásokat, s ha megtetszik egy ajánlat, eldöntik, hogy mennyit ér meg Önöknek. Már ez izgalmas lesz, hiszen mindenki licitálhat!
A terméket az vásárolhatja meg, aki június 22-ig a legmagasabb ajánlatot teszi.
A kikiáltási ár minden termék esetben a kereskedelmi ár fele.
A termékskála magáért beszél: Itt mindent megtalálhat, nagyértékű tanfolyamokat (autóvezetői, üzleti és nyelvtanfolyamok) korlátlan fittness utalványt, bútorokat, sőt, márkás órákat és személygépkocsit. Lerobbant a kazánja?

Itt a lehetőség, hogy féláron tegyen szert egy vadonatújra. A motorhoz bőrszerkó, az autóhoz márkás nyári gumi szett, rusztikus fürdőszoba és lézerdetektor, s minden, mi szem-szájnak ingere.

Helyi kereskedők

A Topaukció árverés különlegessége az, hogy nem zsákbamacskát vásárol, hiszen a termékek, szolgáltatások mögött nem egy ismeretlen internetes eladó áll. Éppen ellenkezőleg, azt helybeli üzletek, azaz az Önök által is ismert, megbízható kereskedők ajánlották fel. Így lehetőségük nyílik az egyes megszerezni kívánt árukat nagyító alá venni.

Teljesen biztonságos és rugalmas

A győztes licitáló az lesz, aki adott termékre/szolgáltatásra június 22-ig a legmagasabb ajánlatot teszi. Erről a rendszer automatikusan e-mailben küld értesítést.
Fizetni átutalással és belföldi postautalvánnyal lehet. Végül a tanúsítvány birtokában a kereskedőnél átveheti a megszerzett terméket.







Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában