Helyi közélet

2008.06.03. 12:20

Fejedelmi kalandok a filmvásznon

<p>Debrecen – Narnia krónikái – C. S. Lewis időtlen fantasymeséjének figurái ismét életre kelnek a&#160;sorozat legújabb epizódjában. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/narnia-kronikai-2/cn/boon-news-fabiangy-20080603-115432"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> Ismertető</B></A> [.pdf – 35 KB]</p>

A „Narnia krónikái, 2. – Caspian herceg” című színes, szinkronizált amerikai filmben a Pevensie gyerekek ismét mágikus úton kerülnek át Angliából Narnia varázslatos világába, ahol izgalmas és veszélyes kalandok, bátorságukat és hitüket sem kímélő megpróbáltatások várnak rájuk.

A Narnia krónikái első része 2005-ben 744 millió dollárt termelt világszerte, és Oscar-díjat is kapott a legjobb smink kategóriában. A második részt az elsőhöz hasonlóan Andrew Adamson és stábja készítette el, így megvan a biztosíték arra, hogy ismét lenyűgöző élményt nyújtson a mozivásznon megelevenedő elbűvölő történet. Szereplők: Ben Barnes, William Moseley, Peter Dinklage, Georgie Henley, Anna Popplewell.

A Narnia krónikái, 2.-t június 12-étől vetítik a hazai mozikban, ám a Hajdú-bihari Napló játékában szerencsésen szereplő olvasók már két nappal a premier előtt, június 10-én – a jövő kedden – megtekinthetik a filmet a Cinema Cityben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában