Helyi közélet

2008.05.07. 13:39

Tovább keresik a belvárosi késelőt

<p>Debrecen - Továbbra is keresi a rendőrség azt a fiút, aki februárban késével életveszélyesen megsebesített egy férfit Debrecen belvárosában februárban. A hatóság most fantomrajzot adott ki a feltételezett elkövetőről.</p>

Továbbra is keresi a rendőrség azt a fiút, aki februárban késével életveszélyesen megsebesített egy férfit Debrecen belvárosában februárban.

A hatóság most fantomrajzot adott ki a feltételezett elkövetőről. A bűncselekmény február 24-én 0.50 és 1 óra között történt a Gambrinusz közben.
Az előzményekről korábban már beszámoltunk.

Eszerint a gyanúsított és két társa – egy fiú és egy lány – valami apróság miatt nézeteltérésbe keveredett a későbbi áldozattal, egy 25 éves fiatalemberrel és annak barátjával a Piac és Szent Anna utcák sarkán, a volt APEH székháznál.

Egyikük sprayvel fújta le a párost, majd a trió a Kossuth tér irányába ment tovább.

A lesprayzett férfi azonban nem hagyta annyiban, utánuk ment. Az ezután következők homályosak, csak az a biztos, hogy a Gambrinusz közben megtörtént a szurkálás.

A rendőrség közlése szerint a feltételezett elkövető 18–20 éves, 165–170 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna haja rövid volt, zselézett. Arca keskeny.
A vele lévő, hasonló korú lány 170–175 centi magas. Hosszú haja barna.

Magas sarkú csizma, világos, feltehetően fehér, combközépig vagy térdig érő kabát volt rajta.

A harmadik fiú valószínűleg a lány barátja volt. Ő 175–180 centi magas, széles vállú, nagyadarab. Derékig érő dzsekit, világos farmert viselt.

 A bűnpártolás elkerülése érdekében a rendőrség feltétlenül számít a jelentkezésükre.

Aki a bűncselekményről érdemi információval bír, netán felismeri a keresett hármas valamelyikét, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság (52) 516–400/2066-os mellékét vagy a 107-es, 112-es segélyszámot.

 

Leszúrtak egy fiatalt Debrecen belvárosában

Életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt egyelõre ismeretlen elkövetõ ellen nyomoz a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság a hétvégén Debrecenben leszúrt fiatalember ügyében – közölte kedden Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ. A tettes február 24-re virradóan, 0.50 és 1 óra közötta Gambrinusz közben késsel megszúrt egy 25 éves fiatalembert, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

Az õrnagy beszámolója szerint a sértett a Piac utca és Szent Anna utca sarkán – a volt APEH székház elõtt – találkozott barátjával, amikor egy háromfõs társaság egyik tagjával szóváltásba keveredett. A vita vége az lett, hogy mindkettõjüket lefújták spray-vel.

A társaság a Kossuth tér irányába folytatta útját. A fiatalember utánuk ment, s ekkor történt a késelés, még tiszázatlan körülmények között.

Két fiú, egy lány A feltételezett elkövetõ 18-20 év közötti, körülbelül 175 centiméter magas, vékony, szemüveges fiú. Arca csontos, sötét haja rövid. Egy 165 ceintiméter magas, hasonló korú, hosszú, barna hajú lány volt vele. További részletek...

VIDEÓ A HELYSZÍNRÕL!

  • Romániában van a kis késelõ
  • Leszúrtak egy fiatalt Debrecenben
  • Tinilányt késeltek meg Késelés Hajdúdorogon 2008.02.27.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában