Helyi közélet

2008.05.30. 11:01

Nem ijedt meg az öreg a rablóktól

<p>Rablás kísérlett bűntettének megalapozott gyanújával nyomoz a rendőrség két fiú ellen, akik kedd éjjel megpróbáltak kirabolni egy 84 éves férfit Komádiban.</p>

Rablás kísérlett bűntettének megalapozott gyanújával nyomoz a rendőrség két fiú ellen, akik kedd éjjel megpróbáltak kirabolni egy 84 éves férfit Komádiban – közölte Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az őrnagy beszámolója szerint az idős ember meghallotta, hogy be akarják nyomni a lakásajtót, így ő odabentről feszült neki, visszatartva a hívatlan vendégeket.

Hiába fenyegették, hogy megölik, ha nem ad pénzt, nem ijedt meg.

Sőt, a betört ablaküvegen keresztül seprűnyéllel „szurkálta” a támadókat. Mivel a zajra a férfi fia is felébredt, a tettesek elmenekültek.

A rendőrök nemsokára elfogtak egy 17 és egy 19 éves fiút, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését. Az idősebb megmutatta azt a rejtekhelyet is, ahová a támadáskor használt fekete sapkákat, bőrkesztyűt dugták.

  • Tolvajoké a Petõfi tér?  Video
  • Rablás Debrecen belvárosában
  • Videó: bankautomata rablás Hajdúdorogon
  • Csoportos rablás a Petõfi téren
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában