Helyi közélet

2008.04.19. 19:10

Meccsláz: sörösüveget vágtak egy trolihoz

<p>A Loki-meccs előtt egy Kassai úti szórakozóhelynél valaki sörösüveget vágott a nyíregyháziakat szállító trolibusznak. Személyi sérülés nem történt. A rendőrök ugyan bevittek egy fiatalembert, de kiderült: tévedtek. &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/dvsc-nyiregyhaza-foci-football.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Nem volt említésre érdemes szurkolói rendbontás a szombat délutáni DVSC–TEVA – Nyíregyháza Spartacus FC labdarúgó mérkőzéssel összefüggésben – értesültünk a rendőrségtől. Szőke Bernadett sajtóreferens elmondta: a meccsre nagy erőkkel készültek, de a drukkerek fegyelmezettsége is kellett a békés légkörhöz. Igaz, – tette hozzá a hadnagy – még a 90 perc megkezdése előtt egy Kassai úti szórakozóhelynél valaki sörösüveget vágott a nyíregyháziakat szállító trolibusznak. Személyi sérülés nem történt. A rendőrök ugyan bevittek egy fiatalembert a debreceni kapitányságra, azt gondolván, hogy ő tette, de rövidesen kiderült: tévedtek. Így el is engedték.

RaL

  • Sörösüveget vágtak egy trolihoz
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában