Helyi közélet

2008.04.25. 12:32

Kicsit misztikus, és nagyon vérbő

<p>Debrecen – A Született feleségek szexi Gabrielle-jét, Eva Longoria Parkert végre egy mozifilm főszerepében láthatjuk, ahol valóban megcsillogtathatja komikusi vénáját. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/naplo-mozi/cn/boon-news-fabiangy-20080423-050102"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A film szinopszisa</B></A> [.pdf – 40 KB]</p>

A Csak a testeden át című színes, szinkronizált amerikai romantikus komédiában ehhez olyan kiváló segítőkre talált, mint az Anyád lehetnék-ben és a Felkoppintvá-ban brillírozó Paul Rudd, vagy az Amerikai pite népszerű, de azóta már felnőtt tinisztárja, Jason Biggs.

Az eddig leginkább televíziós produkciókon (Kerge város) íróként és producerként edződött Jeff Lowell első nagyjátékfilmjének műfaja a drámai kiindulópont ellenére egy nagyon is vérbő komédia, megtámogatva néhány misztikus fantasyelemmel.

A Csak a testeden át című filmet a Hajdú Online és a Hajdú-bihari Napló mozijegyjátékának szerencsés résztvevői már két nappal a debreceni premier előtt, április 29-én megtekinthetik a Cinema Cityben.

INFO
Írta és rendezte: Jeff Lowell. Szereplők: Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Slone.
  • Részletes moziműsor
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában