Helyi közélet

2008.04.11. 14:28

Kabai sörözőben kapták őket rajta

<p>Kaba - Rablókat fogtak el civil segítséggel a rendőrök Kabán – közölte a rendőrség. Az egyik – 17 éves – elkövető egérutat nyert, de hamarosan előállították, s az elvitt pénzt is megtalálták nála.</p>

Rablókat fogtak el civil segítséggel a rendőrök Kabán – közölte a rendőrség. Beszámolójuk szerint csütörtökre virradóan, nem sokkal éjfél után, egy söröző tulajdonosai lopáson kaptak két fiatalembert, akik épp cigarettát pakoltak össze és a pénztárgépet fosztogatták.

A tettesek – akik az ajtó kifeszítésével jutottak be – ekkor menekülőre fogták, amit a tulajdonosok – kisebb dulakodás árán – igyekeztek megakadályozni. Az egyik – 17 éves – elkövető egérutat nyert, de hamarosan előállították, s az elvitt pénzt is megtalálták nála.

Ő egyébként lopás miatt bűnügyi őrizetben volt korábban, s jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene. Ezúttal már rablás megalapozott gyanújával is.

Hajdúböszörményi orgazdákra csaptak le

Mintegy 4 millió forintnyi adózatlan dohányárut, szeszesitalt, és gázolajat foglaltak le a vámnyomozók csütörtökön éjjel egy hajdúböszörményi lakóházban.

Ékszerlopás egy debreceni trolin

Ékszerek is voltak abban a táskában, amit egy idős nőtől loptak el egy debreceni trolijáraton – értesültünk a rendőrségtől. A troli zsúfolt volt, a 77 éves nyugdíjast leszálláskor károsították meg.

Debrecenből Miskolcra költöztetik a romákat?

Debrecenből költöztették őket Miskolcra, a Feszty utca környékén található romatelepre. Ezt mesélte egy roma férfi az egyik miskolci bolt eladójának, miután lopáson kapták. A romák világnapja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában