Helyi közélet

2008.04.07. 10:18

Autóval rángatták ki a bankból az automatát Hajdúdorogon

<p>Hajdúdorog - Autóval rángatták ki egy hajdúdorogi bankból a pénzkiadó automatát hétfőn hajnali 3 órakor. <dia width="900" height="700" alt="Kirángatták a bankautomatát 2008.04.07"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kir_ngatt_k_a_bankautomat_t_2008_04_07/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kirángatták a bankautomatát 2008.04.07" /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Bankautomata-rablas.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /><A href="http://video.haon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-080303nkallo_ps_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-080304nkallo2_ps_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></A></p>

A Független Hírügynökség tudósítója szerint a bank előterének üveg ajtaját betörték, a kocsival odatolattak és kötelet hurkoltak az automatára.

Ezután az autóval kirángatták a berendezést a helyéről. A bűnözőknek sikerült elvinniük a gépben található pénzkazettát.

A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy mennyi pénzt vittek magukkal a támadók. Alig több mint egy hónapja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nagykállón történt hasonló eset. Márciusban pedig a Pest megyei Vácon és Fóton felrobbantottak egy-egy bankautomatát a bűnözők.
Újabb bankautomatát robbantottak fel

Ismét előkerült egy bankautomata a Komárom-Esztergom megyei majki horgásztóból. A rendőrök feltételezése a berendezést tavaly novemberben Zircről lopták el.

Berobbantottak egy bankautomatát Vácon

Berobbantottak egy bankautomatát szerdán hajnalban Vácon, a tolvajok így próbálták kiszedni belőle a pénzt. A detonációban senkinek sem esett baja, a rablókat még keresik a rendőrök.

Nagy erőkkel keresik a nagykállói bankautomata tolvajokat

 Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség, akik valamilyen információval segíthetik a hétfő hajlnalban Nagykállóban történt bankautomata lopás tetteseinek a felderítését.   

Bankautomatát akartak lopni a karcagi Tescóból

Egy pénzkiadó bankautomatát akartak ellopni ismeretlenek szerdán hajnalban a karcagi Tesco áruházból.

Túszejtés az OTP-ben

Hamarosan be is fejeződnek - a májusi, Széna téri OTP-s túszejtés kapcsán a sérültek kártalanításáról korábban megkezdett tárgyalások.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában