Helyi közélet

2008.03.19. 14:19

Ön hogy éli meg a csatornázási munkálatokat a Tócóskertben?

<p>Debrecen - A Tócóskertben 2007 óta tartó csatornázási munkák miatt kaptunk olvasói levelet, melyben kérdezik az ottlakók, meddig tart még a Tócóskert föltúrtsága. Megkérdeztünk néhány ott lakót, hogyan élik meg a munkálatokat.</p>

Itt hónapok óta nem történik semmi, nem folytatják a csatornázást, áll a munka. Ha eső van, akkor az úttesten keletkező sár miatt mindenki csak csúszkál. A kivitelező azt ígérte, tavaly karácsonyra végeznek a munkákkal, de mégsincs készen.
Havasi Andrea
üzletvezető

Csúnya a látvány, sok cső hever itt a környéken elég régóta. A betemetetlen lyukakba beleléphet valaki, eltörhet a lába. Arról nem is beszélve, hogy hagytak itt szemetet meg földhányásokat, nincs eldolgozva.
Lengyel Zsolt
hegesztőtechnikus

Örülök a fejlődésnek, ám volt itt olyan, ahol miután betemették az árkokat, újra kiásták és ezt megismételték hatszor. Zavaró ez a gyalogosközlekedésben is. Miután pedig valahol végeztek, úgy hagyják itt a területet, mint valami „holdbéli tájat”.
Máriássi István
nyugdíjas

Zavaró számomra. Mivel itthon vagyok GYES-en, gyakran sétálunk kinn babakocsival az utcákon. A munkálatok miatt sok helyen fölszedték az aszfaltot, és ahol nem lett normálisan visszadolgozva, ott sár van.
Kovácsné Oskolás Henriett
GYES-en lévő anyuka

Erre járunk sétálni, és látjuk, hogy elég régóta nem történik semmi, nem tűnik fel, hogy haladnának. Felmerült bennünk, hogy esetleg itt is hagyták. A rengeteg itt hagyott cső miatt nem mindenhol lehet közlekedni.
Kacsó Mihályné
nyugdíjas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában