Helyi közélet

2008.03.15. 09:56

Legszebb nemzeti ünnepünkön

<p>Debrecen – Az előrejelzés szerint kedvez ma az időjárás a szabadtéri programra készülőknek: felhők vonulnak át, de köztük gyakran kisüt a nap, esőtől, erős széltől nem kell tartani, s hideg sem lesz.</p>

Senki ne készüljön a hűtő feltankolására, mert március 15-én az üzletek, köztük a nagy bevásárlóközpontok is zárva tartanak. Helyette el lehet sétálni a településen található emlékhelyhez, s letenni egy szál tavaszi virágot. A debreceniek és a városba látogatók utazhatnak a favázas nosztalgia villamson, mely csak ma 10 és 15 óra között óránként indul a Petőfi térről. A többi villamosra is érvényes jeggyel szállhatnak fel rá.

Az ünneplés már tegnap este elkezdődött az egyetem elől indult fáklyás felvonulással, s folytatódik ma a Petőfi és a Kossuth téren (9 és 10.30 óra), illetve a Honvédtemetőben (12.30). Délután 4 órakor megnyílik a tavaszi tárlat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában